top of page

Recent Posts

Archive

Tags

No tags yet.

Palo Santo - čarobna magična palčka


In Lak'ech Mavrični,

danes, 19.02.17 smo vstopili v 20-dnevni cikel Mistični Stolp, ki ga je začel 4 Krokodil, in ki ga bo 10.03.17, ravno na moj 39-ti rojstni dan, končala energija 10 Sonce, kar pomeni, da bom imela naslednjih 365 dni zaveterje naguala 10 Sonce, ki je energija Homo Luminous ali Človek Svetlobe, in v kombinaciji s številom 10 vse skupaj samo okrepi, saj bo vsaka misel, vizija, ideja, kot tudi strah, iz nevidnega postalo vidno in otipljivo hitreje, kot kadarkoli prej.

Katera energija pa je tvoje zavetrje zdaj oz. bo z naslednjim rojstnim dnem, pa enostavno izveš tako, da na spletni strani TO JE TO! vpišeš svoj lanski oz. letošnji rojstni dan, in spoznaj, kateri nagual ti daje zavetrje, ter ti prinaša lekcije in darila v tem oz. naslednjem solarnem letu.

2. SREČANJE STRASTNEGA PLEMENA in PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE

Da v življenju ni naključij, da v življenju vse na-ključ-je, se je zopet lepo potrdilo nekaj časa nazaj, ko me je kontaktirala "mama" Strastnega Plemena Urša Žorž, da se pripravlja naše drugo srečanje 9-tega marca na kmetiji Ježek. Novica me je še posebej razveselila, ker se bo naše srečanje zgodilo ravno v času praznovanja mojega rojstnega dne, zato ti predlagam, da si že danes označiš na koledarju 9-ti marec 2017 in prideš na nepozabno strastno dogovščino in razvajanje z božanskimi jedmi na zemlji, in seveda na praznovanje mojega rojstnega dne ;)

Več o samem drugem srečanju Strastnega Plemena si lahko prebereš na FB povezavi, kjer se lahko tudi pri Urši prijavite in zagotovite svoje mesto na tem nepozabnem, edinstvenem dogodku.

arhiv: prvo srečanje Strastnega Plemena, 8.12.16 <3

Kaj nam prinaša 20-dnevni cikel Mistični Stolp in kaj lahko pričakujemo v tem času? Zagotovo lahko pričakujemo tisto nepričakovano, ko bomo lahko vsak dan znova presenečeni nad življenjem samim, kaj nam prinaša v trenutek tukaj in zdaj. V temu času je tako zelo priporočljivo, da ostajamo zavestno v tukaj in zdaj, in je čas, ko se združita vsa preteklost in vsa prihodnost, čas, ko se lahko zgodi kozmična poroka moškega in ženske znotraj nas samih, čas, ko se združi pozitivno-negativno, prav-narobe, jin-jag, v eno veličastno celoto, zato je resnično pomembno, da samo smo, zavestni kreatorji svoje lastne resničnosti.

V tem 20-dnevnem Mističnem Stolpu se sidrajo na novo rojene energije oz. lahko mi sami damo rojstvo novim stvarem, novemu sebi, novi internetni strani, kot to sama trenutno počnem in kreiram novo spletno stran Akademija Življenja - Hiša Alkimije, kjer bodo po novem vsa bodoča pisanja shranjena tu, saj velikokrat dobim vaše emaile, če vam lahko pošljem še enkrat email, ko sem pisala o tem in onem, kot tudi bodo skozi čas na tej spletni strani vsa pretekla pisanja in zanimivosti iz sveta Starodavne Prihodnosti.

100% PALO SANTO ESENCA - ALKIMISTIČNI ELKSIR POMLAJEVANJA IN VEČNE MLADOSTI

V petek je pripotovala v Slovenijo 100% esenca Palo Santo, alkimistični zdravilni elkisir pomlajevanja in večne mladosti v obliki eteričnega olja in zdaj čaka na dovršitev postopka, tako da bo Palo Santo esenca na voljo konec tedna. Juhu ;)

Ker je količina omejena, si lahko svojo 5ml stekleničko rezerviraš že danes!

Vse, ki muči nespečnost, toplo priporočam, da začnete uporabljati Palo Santo sveti les in ga prižgete zvečer pred spanjem, in spali boste kot angelček.

Tudi sama se počasi odpravljam v deželo sanj

in vam želim, da bo nov dan s čudeži in blagoslovi obdarovan <3

Z Ljubeznijo in Svetlobo,

Maginja Blinkita

p.s. si že vzel-a svoje zvezdne esence in prižgal sveti les?

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page