POSTANI SAM SVOJ ALKIMIST

Prebudi najbojšo verzijo samega sebe!

 

ALKIMIJA TELESA

V Hiši Alkimije imamo holistični pogled in pristop do vsakega posameznika. Naš moto je ZDRAV DUH V ZDRAVEM TELESU, in kjer s starodavno Maya masažo, Čarovnijo Vitkosti, Vrelcem Mladosti in gibanjem v naravi tako ohranjamo harmonijo telesa, uma, duše in duha in prebujamo najboljšo verzijo sebe.

ALKIMIJA UMA

V Hiši Alkimije dajemo velik poudarek na transformacijo zavestnega in podzavestnega uma, saj se zavedamo, da se vse začne z eno samo mislijo. S hipnozo in samohipnozo tako spreminjamo vzorce obnašanja in prepričanja, ki ne služijo svojemu namenu in te zadržujejo, da bi v tukaj in zdaj živel najboljšo verzijo sebe.

ALKIMIJA DUŠE

Star Essence ali Zvezdne Esence, Branje Dušne Knjige Življenja ali Akaša Zapisov, napovedovanje s svetimi Tzite semeni, indijanski tarot Vision Quest, knjige Nova Resničnost 2013, Maya Tzolkin 2012 in Čarovnija Vitkosti, igranje na šamanske bobne, visoko vibracijske zdravilne slike, vse to in še več najdeš v Hiši Alkimije  za negovanje tvoje duše.

ALKIMIJA DUHA

Maya Tzolkin starodavna matrika 20:13 te spomni, kdo si, od kod prihajaš in kam greš. Si spiritualno galaktično bitje z edinstvenim zemeljskim poslanstvom v tukaj in zdaj, in zdaj je čas, da začneš živeti v skladu s svojim najvišjim potenicalom, ter da izpolniš svojo Usodo. "Ravno, ko je gosenica mislila, da je konec sveta, se je spremenila v prečudovitega metulja."  

 
5dmatrix56.jpg

POSTANI MILIJONAR!

Hipnoza za materializacijo obilja, blaginje, denarja in bogastva

 

KONTAKT

Pišite nam. Veseli bomo vašega emaila in vam v najkrajšem možnem času odgovorili

  • Facebook
 

Subscribe Form

Stay up to date

Subscribe Form

Stay up to date

 

Akademija Življenja -  Hiša Alkimije

0038651320444

122 Cesta Andreja Bitenca
Ljubljana, 1000
Slovenia

  • Facebook

©2017 by Hiša Alkimije. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now